Efter overfald i januar: Offeret er stadig for medtaget til at kunne tale

kort efter et umotiveret overfald i januar blev offeret lagt i koma på hospitalet. Han har endnu ikke været i stand til at blive afhørt af politiet. Den 26. februar skal sagen for Retten i Svendborg. Foto: Michael Bager

Efter overfald i januar: Offeret er stadig for medtaget til at kunne tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 54-årige mand, der lørdag den 20. januar ved højlys dag blev udsat for et umotiveret overfald på en villavej i Svendborg, er stadig for medtaget til at politiet kan afhøre ham. Den 38-årige overfaldsmand skal for retten den 26. februar.

Svendborg: Et slag i hovedet viste sig at være fatalt for en 54-årig mand fra Svendborg, da han ved højlys dag den 20. januar blev overfaldet af en 38-årig mand.

Kort efter overfaldet blev den 54-årige mand lagt i koma på hospitalet, og siden har det ikke været muligt for politiet at afhøre ham.

- Vi har ikke kunnet tale med ham, siger Henrik Justesen, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Fyns Politi.

Men er han fortsat i koma?

- Om han er taget ud af koma, og om han kan trække vejret selv, det ved jeg ikke, vi har bare fået at vide, at han ikke kan tale med politiet. Det fik vi at vide i sidste uge, inden vi afleverede sagen til juristerne.

Sagen berammet

Overfaldet var ifølge overfaldsmanden selv ganske umotiveret. Han kendte slet ikke offeret. Det kom frem under grundlovsforhøret den 21. januar i Retten i Svendborg - dagen efter overfaldet.

Ved grundlovsforhøret blev den 38-årige mand - der dagen før overfaldet havde været i byen og drukket og taget stoffer - varetægtsfængslet i surrogat på psykiatrisk afdeling i Middelfart.

Og onsdag i denne uge blev hans varetægtsfængsling forlænget, oplyser anklager, Maria Tripsen.

- Så hans sag kommer for retten i Svendborg mandag den 26. februar. Det er som med så mange andre sager en domsmandsret med bevisførelse og vidneforklaringer, og så skal der afsiges dom. I dette tilfælde er der påstand om en foranstaltningsdom, da han ikke er strafegnet, siger Maria Tripsen.

Hun oplyser endvidere, at en række øvrige forhold, som den 38-årige tidligere er blevet sigtet for, også vil blive behandlet den 26. februar.

- Vi har samlet det hele.

Efter overfald i januar: Offeret er stadig for medtaget til at kunne tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce