Efter kritik fra kørestolsbruger: Toiletproblem på Drejø er løst

Det er noget nær umuligt for en kørestolsbruger af forcere perlestenene hen til Drejø Havns toilet, og nu bliver de i stedet henvist til øens forsamlingshus. Foto: Jan Mortensen

Efter kritik fra kørestolsbruger: Toiletproblem på Drejø er løst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handicaptoilettet på havnen på Drejø bliver taget ud af drift, og der henvises i stedet til toiletterne i øens forsamlingshus. Skridtet er taget efter kritik fra kørestolsbrugeren Jan Mortensen.

Drejø: Der er fundet en hurtig afklaring, når det handler om kørestolsbrugeres mulighed for at komme på toilettet på Drejø.

Som vi kunne berette i går, var kørestolsbrugeren Jan Mortensen fra Langeland på øen for en lille måned siden, og her måtte han konstatere, at et tykt lag perlegrus gjorde det umuligt for ham at komme til havnens handicaptoilet.

Det er ikke godt nok, erkendte havnemester Hans Søby tirsdag, og han lovede ved samme lejlighed at finde en løsning hurtigt.

- Samme dag tog jeg til Drejø, og jeg måtte erkende, at den gamle havnebygnings handicaptoiletter er helt utidssvarende, siger han og oplyser, at der skal en gennemgribende renovering til at gøre bringe faciliteterne på et niveau, som man kan tilbyde folk i 2018.

Alliance med forsamlingshuset

Det er der ikke penge til nu og her, men alligevel er der fundet en løsning, fortæller Hans Søby.

- Vi var i forvejen i dialog med forsamlingshuset, som lige har istandsat faciliteterne, og vi har aftalt, at vi overtager driften af deres handicaptoilet, siger havnemesteren.

Så handicap-skiltet på havnebygningen vil blive pillet ned allerede i løbet af næste uge, og så vil der i stedet blive henvist til forsamlingshuset en kilometers penge fra havnen, oplyser Hans Søby.

- Lige nu er det den bedste løsning, siger han.

Jan Mortensen, der på grund af problemerne med at komme til toilettet måtte lade vandet i en plasticpose, er glad for meldingen.

- Det er fint, når de hører efter, hvad der bliver sagt, lyder det.

Brødtekst

Efter kritik fra kørestolsbruger: Toiletproblem på Drejø er løst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce