Efter konkurs: Arne B åbner for vinterjazz

Vinterjazz på Arne B er sikret, oplyser Giant Steps. Første koncert er 25. januar. Arkivfoto: Michael Bager.

Efter konkurs: Arne B åbner for vinterjazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det konkurslukkede spillested Arne B er så småt på vej til at åbne igen. Giant Steps offentliggør, at Vinterjazz-festivalen kommer til at foregå som annonceret med åbningskoncert den 25. januar på Arne B.

Opdateret med kommentar fra Arne B's ejer Claus Holmkvist.

Svendborg: Giant Steps offentliggør, at den årlige Vinterjazz-festival finder sted på det ellers lukkede spillested i Vestergade, Arne B.

- Vi har fået lov til at reklamere for, at vores koncerter foregår på Arne B, som er i gang med at genåbne, siger Pia Blohm, Giant Steps.

Hun fortæller, at det har været nødvendigt for foreningen at få gang i billetsalget, der har ligget helt i dvale, efter at nyheden om de tidligere værters konkurs kom ud kort før jul.

- Vi har ikke solgt billetter, og det er helt atypisk. Jeg tror, folk har været nervøse for, om koncerterne kunne risikere at blive aflyst. Men nu er det helt sikkert, at vi fortsætter på Arne B. Det har vi fået lov til at sige, siger Pia Blohm.

Claus Holmkvist, der sammen med Grete Holmkvist ejer ejendommen, bekræfter, at der af kurator er givet lov til at holde vinterjazz, selvom stedet stadig er under konkursbehandling. Men hvornår der kan åbnes på daglig basis er stadig ikke klart.

Det er stadig uklart, hvem der kommer til at stå som restauratør fremover, men flere kilder fortæller til Fyns Amts Avis, at det netop bliver de to ejere, der kommer til at genåbne det sted, som de ellers gik på pension fra i 2014 efter at have drevet det i 30 år.

Det kan Claus Holmkvist til gengæld ikke helt bekræfte.
- Det er helt sikkert, at det bliver os, der på et tidspunkt overtager Arne B, for det er jo os, der ejer det. Men alt det andet er endnu uafklaret, siger han og fortæller, at konkursen endnu ikke er færdigbehandlet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bassist Lasse Mørck åbner vinterjazz. Pressefoto.
- Vi har fået lov til at reklamere for, at vores koncerter foregår på Arne B, som er i gang med at genåbne.
Pia Blohm, Giant Steps

Svendborgenser åbner

Hvornår dørene helt præcist slås op, er altså stadig lidt usikkert, men åbningskoncerten ved dette års Vinterjazz-festival finder sted den 25. januar med Lasse Mørck's Atlas Orchrestra.

Giant Steps reklamerer for et af landets nye talenter Svendborg-bassisten Lasse Mørck, der siden han forlod hjembyen for at studere musik i København, har han haft en nærmest kometagtig karriere.

På Arne B optræder han med et hold af "eksklusivt håndplukkede" instrumentalister, som Løvdal og Kirk plus den brasilianske guitarist Gimenes, den cubanske percussionist Ramón og trompetisten Jakob Sørensen, der i fjor blev kåret som Årets Nye Jazznavn af DPA.

Efter åbningskoncerten byder Vinterjazz på yderligere fem koncerter. Og de bliver altså som sædvanlig holdt på Arne B, fastslår Giant Steps, og det bekræftes også af Claus Holmkvist.

Efter konkurs: Arne B åbner for vinterjazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce