Efter 15 år: Slut med DM i dressur og paradressur på Broholm

Efter 15 år med DM i dressur på Broholm gods er det nu slut . Arkivfoto: Louise Koustrup

Efter 15 år: Slut med DM i dressur og paradressur på Broholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Ride Forbund har ikke fornyet kontrakten med Broholm Gods, der gennem 15 år har arrangeret det prestigefyldte Broholm Horseshow med DM i dressur. - Skiftet sker ikke på grund af utilfredshed med Broholm, siger forbundsformand Ulf Helgstrand

Opdateret med kommentar fra Dansk Ride Forbund.

Lundeborg: Godsejer Anne Lütken har i dag officielt erfaret, at Danmarksmesterskaberne i Dressur og Paradressur ikke skal fortsætte med ny kontrakt til Broholm.

Det skriver hun i en mail til Fyns Amts Avis.
- Jeg vil i den forbindelse ønske den nye stævneleder, det nye team og sted rigtig god vind og stort til lykke med projektet fremadrettet, som jeg vil glæde mig til at følge, indleder hun og fortæller videre om det store projekt, som hun har stået i spidsen for gennem 15 år.
- Det har være 15 fantastiske år på Broholm, fra Frederik og jeg begyndte i 2003 til dette års forrygende DM med fine publikumstal, enorm pressedækning og ikke mindst glade og professionelle heste og ryttere.
- Det er først og fremmest hestene og sporten det hele handler om, og vores allesammens fælles lidenskab og interesse har det ikke altid lige let. Sponsorerne, de tilgængelige fondsmidler, de offentlige tilskud og ikke mindst et trofast publikums tilbagevendende loyalitet hænger bestemt ikke på træerne. Det tager tid at bygge op, og jeg vil derfor opfordre alle Broholms støtter om at bakke op om den nye arrangør.

- Dansk Ride Forbund og dressurverdenen har nu talt og er forhåbentlig bakket solidt op af fremtidige sponsorer. Nu gælder det bare for os alle at støtte og se fremad. Dressurstævner har kæmpe udfordringer i fremtiden, og nogen skal betale for afviklingen, så igen må jeg opfordre alle til at være gode og professionelle ambassadører for vores herlige sport, så Danmark fortsat kan nyde den flotte anerkendelse nationalt og internationalt.
- Tak til sponsorer, tak til udstillere, tak til publikum og ikke mindst alle de frivillige hjælpere. Tak for tiden på Broholm, slutter Anne Lütken sin pressemeddelelse.

Anne Lütken nåede at arrangere DM i dressur ved Broholm Gods i 15 år. Arkivfoto: Louise Koustrup
Anne Lütken nåede at arrangere DM i dressur ved Broholm Gods i 15 år. Arkivfoto: Louise Koustrup

Ikke på grund af utilfredshed

Ulf Helgstrand, der er bestyrelsesformand for Dansk Ride Forbund, oplyser, at valget for de kommende tre års danmarksmesterskaber i dressur er faldet på Uggerhalne Sportsrideklub nær Grindsted.
Han vil dog gerne slå fast, at skiftet fra Broholm ikke sker på grund af utilfredshed med stedet.

- Det er bestemt ikke utilfredshed med Broholm. Tværtimod, så har vi været svært tilfredse med de fantastiske rammer og den gæstfrihed, vi har mødt der. Det er det rent ridemæssige og ryttermæssige, der har gjort, at vi har skiftet, siger han.

- Så det er altså ikke en politisk beslutning, vi har taget. Det er dressurudvalget, der har truffet et teknisk sagligt valg. Der er større stalde og bedre faciliteter for rytterne i Uggerhalne, og sporten er jo i en dynamisk proces, hvor udviklingen stiller større krav til både heste og ryttere, siger Ulf Helgstrand.

Efter 15 år: Slut med DM i dressur og paradressur på Broholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce