Thurø: Et tyveri af de helt dyre har fundet sted på Thurø.

Væk er nemlig en 70 hestekræfter stor bådmotor, og ifølge Jens Friis Christensen, der er politikommissær ved Fyns Politi, er den stjålet fra en båd, som befandt sig i en indkørsel.

Motoren er af mærket Yamaha F70 og har en værdi af ikke mindre end 75.000 kroner, og tyvene er ikke gået skånsomt til værks. Således har de skåret diverse slanger og kabler over, inden de er stukket af sted med påhængsmotoren.

Tyveriet er begået i perioden fra 13. til 27. marts, oplyser politikommissæren. (finn)

Oplysningerne er fra politiets døgnrapport. Der kan derfor godt være sket indbrud, der ikke optræder på kortet. Kort: Daniel Kofoed.
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.