Fyns Amts Avis +

Den tidligere Parken-formand, Flemming Østergaard, er indsat som direktør i virksomheden Lars Larsen Watches i Svendborg. Dog kun for en kort overgang, eftersom en endnu ukendt mand overtager direktørstolen i det underskudsgivende urfirma til februar.

Svendborg: Efter nogle år med blodrøde tal på bundlinjen sker der nu ting og sager i Svendborg-virksomheden Lars Larsen Watches.

Den tidligere Parken-direktør,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.