Dødstrusler under festival-arbejde


Dødstrusler under festival-arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VVS-mand anmeldte 21-årig voldsdømt til politiet

RUDKØBING: Toiletterne ved Kultbaren var stoppet grundigt til fredag mellem klokken 17 og 18. Så en af de ansatte vvs-folk på Langelandsfestivalen skulle i arbejde. Her blev han udsat for dødstrusler og vold.

I hvert fald ifølge vvs-manden, som to dage efter festivalens afslutning meldte overgrebet til politiet.

Vvs-manden havde et par uger forinden optrådt som hovedvidne og forurettet part, da en tidligere kammerat den 24. juli i år blev idømt fire måneders fængsel for vold mod ham i Rudkøbing.

Det har den dømte - en 21-årig mange gange straffet mand - aldrig tilgivet ham. Så da de to hovedpersoner i den afsluttede voldssag mødtes tilfældigt ved Kultbaren, kogte den 21-årige over.

Ifølge vvs-manden kom den 21-årige hen mod ham og sagde: "Er du klar over, jeg skal ind at sidde i fængsel på grund af dig". Herefter slog han vvs-manden med en ciderdåse og hældte indholdet ud over hans ansigt.

Den 21-årige prøvede desuden at nikke vvs-manden en skalle og markerede et truende karate-knæspark. Afskedssalutten lød:

- Når jeg er færdig med fængslet, slår jeg dig ihjel.

For trusler mod vidnet samt vold blev den 21-årige i går fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet fire uger. Han erkendte sig kun delvist skyldig.

- Han er en lige så stor slagsbror som jeg, og jeg sagde bare, at jeg håbede, han får røvfuld, næste gang han ryger i slagsmål, sagde den 21-årige.

Den 21-årige nægtede i øvrigt at være bandeleder for en gruppe utilpassede unge i Rudkøbing.

Han nægtede at have slået vvs-manden overhovedet. Han havde blot sparket til et plastikkrus på jorden. Måske sprøjtede der lidt væske ud over vvs-mandens hoved, men ikke ret meget, sagde den voldssigtede.

Ifølge den 21-årige var vvs-manden ikke ganske uskyldig i optrinnet. Vvs-manden havde for eksempel ved Kultbaren kaldt ham "psykopat".

Men den voldssigtede 21-årige havde et problem i Retten. Vvs-mandens kollega bekræftede i store træk forløbet af overfaldet.

Dødstrusler under festival-arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce