Den tidligere ejer og stifter af Økocafeteriet begærer sit selskab konkurs

Sally Lundgren Hyldal har begæret det selskab, hun drev Økocafeteriet igennem, konkurs. Hun regner med, at det hele går nogenlunde i nul, når kurator er færdig med sit arbejde. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Den tidligere ejer og stifter af Økocafeteriet begærer sit selskab konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere ejer og stifter af Økocafeteriet har begæret sig konkurs med det selskab, hun drev cafeteriet i. Sally Lundgren Hyldal understreger, at selskabet - og konkursen - intet har at gøre med Økocafeteriet, der i dag har nye ejere.

Svendborg: I to år drev Sally Lundgren Hyldal Økocafeteriet i Møllergade, men i begyndelsen af året solgte hun forretningen til nye ejere, og nu har Sally Lundgren Hyldal begæret selskabet, hun drev cafeteriet i, konkurs.

Der er tale om Selskab af 01/05-2019 ApS, der tidligere havde navnet Øko Cafeteriet ApS, som af Skifteretten i Svendborg blev taget under konkursbegæring den 10. maj.

- Økocafeteriet og hele konceptet og alt hvad der har med cafeteriet at gøre, det er på ingen måde gået konkurs. Det koncept er solgt videre og går rigtig fint med nye ejere, siger Sally Lundgren Hyldal.

- Der er jo aldrig en konkurs, der er fed, konstaterer hun.

- Men der er ikke nogen, der er døde, og der er ikke nogen, der sidder og græder. Og alle leverandører og ansatte har jo fået deres løn, så det er jo ikke sådan, at jeg skal snige mig rundt i byen, siger hun.

Konkursen går i nul

Sally Lundgren Hyldal fortæller, at hun solgte cafeteriet til de nye ejere tidligere på året, og at årsagen er, at arbejdspresset blev for stort for hende.

Hun fortæller endvidere om årsagen til, at hun har begæret sit selskab konkurs:

- Årsagen er en blanding af mange ting, som både er personligt - en personlig gæld, som ryger ind over - og nogle investeringer, som jeg har lavet, der slog fejl. Så det har ikke noget med cafeteriet at gøre.

- Konkursen betyder egentligt ikke andet for mig, end at jeg slipper selskabet fuldstændig og er på arbejdsmarkedet ligesom alle andre og lukker hele det der med at køre firma. Der er ikke nogen kæmpe gæld i det i selskabet. Der er selvfølgelig nogle penge, der skal fordeles rundt til dem, der skal have penge, men jeg går jo mere eller mindre i nul, når jeg er færdig med det her, så vildere er det heller ikke, slutter hun.

Den tidligere ejer og stifter af Økocafeteriet begærer sit selskab konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce