Tved: Går den, så går den, men det gjorde den ikke for de tre mænd, der mandag aften forsøgte sig som tyve i Tved.

Kort før klokken 19 stjal de en del rustfrit stål i form af blandt andet rør fra en virksomhed på Sverigesvej - formentlig uden at vide, at de var blevet set.

- Nogen havde bemærket en bil køre rundt og havde derfor ringet til politiet, og det lykkedes en patrulje at finde bilen, fortæller Jens Friis Christensen, der er politikommissær ved Fyns Politi.

Betjentene fik standset køretøjet og kunne hurtigt konstatere, at det var lastet med nystjålet, rustfrit stål, og så blev de tre personer i den anholdt.

Det drejer sig om en 34-årig mand fra Nordsjælland, en 32-årig mand uden fast bopæl og en 28-årig mand, som har adresse i svenske Helsingborg.

De blev løsladt efter endt afhøring, og der venter dem nu et efterspil i form af en retssag, oplyser Jens Friis Christensen.

Oplysningerne er fra politiets døgnrapport. Der kan derfor godt være sket indbrud, der ikke optræder på kortet. Kort: Daniel Kofoed.
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.