Demensmedarbejdere er bekymrede


Demensmedarbejdere er bekymrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygt for dårligere bemanding i den kommende demensby i Svendborg

: En ny model for, hvordan ressourcerne skal fordeles på de 17 plejecentre i Svendborg Kommune har skabt bekymring hos dagpersonalet på demensenheden Bryghuset.

Personalets bekymring fremgår af læserbrevet på denne side, og en af de ting, personalet er uforstående overfor er, at Bryghusets demensenhed tilsyneladende i år skal spare hvad der svarer til halvanden stilling.

Desuden er personalets vagter lagt om, så der - ifølge medarbejderne - er for få på arbejde i spidsbelastningsperioderne, og endelig frygter personalet, at ledelsen i forbindelse med oprettelsen af demenslandsbyen vil reducere det uddannede personale og få frivillige til at påtage sig nogle af opgaverne.

- Hvem har ansvaret for de sårbare/demente borgere, hvis der pludselig opstår kritiske situationer? Forventer man, at de efterhånden få ordinært ansatte smider hvad de har i hænderne for at komme de frivillige til undsætning, når der opstår kritiske situationer, spørger medarbejderne i læserbrevet.

Vi har spurgt myndighedschef Kirsten Vie Madsen, hvad hun siger til personalets betænkeligheder.

- Her per 1. januar har vi indført en ny behovsbestemt model for fordeling af ressourcerne, og det må være den, vi ikke har været gode nok til at få kommunikeret ud til medarbejderne, siger hun blandt andet.

Læs resten af historien på Mitfyn og i Fyns Amts Avis mandag

Demensmedarbejdere er bekymrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce