Svendborg: Delikatesseforretningen Appetito i Svendborg er flyttet i andre lokaler, og på onsdag den 11. april åbnes dørene for første gang på den nye adresse i Tinghusgade 24.

Allerede tidligere i år blev det meldt ud, at forretningen, der gør sig i italienske specialiteter, ville flytte fra Marievej og tættere ind mod midtbyen, og nu er indehaverne Tina og Holger Dyrbye klar til at indvie butikken. Det sker onsdag den 11. april fra klokken 10.

På åbningsdagen vil der være smagsprøver på klassiske og nye tapasting, ligesom der bydes på noget at drikke. Og så er der i øvrigt være tilbud på en række af butikkens varer.

I forbindelse med flytningen har Appetito udvidet åbningstiden betydeligt, og fremover har den åbent alle ugens dage fra klokken 10. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.