Defekt kaminovn brød i flammer


Defekt kaminovn brød i flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredskabet i Svendborg var ved at rydde op efter olieudslip tæt ved motorvejen, da det måtte rykke ud i villakvarter på Tåsinge, hvor der stod flammer ud af en gas-kamionovn

Søndag formiddag har været en travl en af slagsen for beredskabet i Svendborg.

Først på formiddagen blev beredskabet kaldt ud til den store rundkørsel på Ring Nord ved motorvejen, hvor der havde været olieudslip fra en blokvogn.

Mens beredskabet ryddede op og spredte grus ud på vejen for at suge olien op, modtog man et nyt opkald. Denne gang fra Eskærvej på Tåsinge, hvor der var gasbrand.

Vagthavende indsatsleder Lars Jeppesen fortæller:

- Det viste sig, at beboerne netop havde købt sig en gas-kaminovn, hvor man sætter en halvanden kilo gasflaske indeni og så giver den varme i et rum. De havde haft den tændt en-to gange først uden problemer.

- Lige pludseligt kom der store flammer ud af den, og så vidt vi kunne se, var der en slange fra gasflasken til ovnen, der var brændt over, fortæller indsatslederen.

Beboerne nåede selv at slæbe ovnen uden for, inden der for alvor skete noget.

- Men de var noget forskrækket over, hvad der var sket. Vi har så bedt dem om at ringe ned til det sted, hvor de har købt den, hvis det viser sig, at der er flere ovne med samme defekt, fortæller Lars Jeppesen.

Defekt kaminovn brød i flammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce