Debat: Offentlig adgang - ja tak


Debat: Offentlig adgang - ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg. 

Læserbrev: Når du, byrådsmedlem Hanne Ringgaard fra De Radikale, her i avisen for nylig roser borgmester Hornemann (V) for, at han har taget initiativ til at samle gruppeformændene fra de forskellige partier og lister i Svendborg byråd, må der være noget, som du ikke rigtig har forstået. Det var reelt Socialdemokraternes Bo Hansen, som mente, at det skulle forsøges - for at få fælles fodslag i forbindelse med benyttelsen af arealet på Baagøe og Riber-grunden.

For mig er det vigtigt, at der bliver offentlig adgang hen over området, da jeg ikke synes, at vi skal have en rigmandsghetto midt i byen. Det næste bliver vel pigtråd og privat vagtværn. Det ser vi i udlandet, og det blev forsøgt på Sjælland som det første sted i landet. Skal Svendborg nu kendes for det?

Jeg ved, at socialdemokraterne i byrådet er parate til at finde fornuftige løsninger for hele området. Løsninger som Jørgen Lundsgaard (LA) og andre små lister, nok aldrig vil kunne være med på i et valgår. Jørgen Lundsgaard vil sandsynligvis have havnen for sig selv.

Borgmesteren må nu, uden skelen til den kommende valgkamp, løsrive sig fra mistanken om særbehandling af en investor. Her skræmmer håndteringen af Jessens Mole og aftalen om Fremtidsfabrikken 2. Det var ikke i orden, at man accepterede et betinget køb af Jessens Mole, med en lejeaftale på 10 år, og en investering på 7,5 millioner kroner i lejede lokaler i den gamle kvæghal.

Debat: Offentlig adgang - ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce