Debat: Man skal behandle andre, som man selv vil behandles


Debat: Man skal behandle andre, som man selv vil behandles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg. 

Læserbrev: Artiklen den 7. december i Fyns Amts Avis har intet med virkeligheden at gøre, idet den er skrevet med udsagn fra kun én side, og tillige uden at modparten har fået lov at svare.

Fakta er, at siden den 24. oktober 2016, hvor der var lokalt opstillingsmøde i Dansk Folkeparti, og Jens Munk blev degraderet til nr. to på valglisten (efter Dorthe Ullemose), har Jens Munk valgt ikke at ville anerkende spidskandidaten.

Jens Munk har under hele valgkampen modarbejdet spidskandidaten og har udvist manglende respekt for de menige medlemmers valg af denne. Jens Munk er på utallige interne møder blevet opfordret til at samarbejde, men har valgt at gå sine egne veje - ligesom ved sidste valg. Desuden er Jens Munk blevet bedt om at bidrage til Dansk Folkeparties lokale strategiplan, men har intet leveret - hvorimod otte ud af ti kandidater har knoklet for denne plan.

Under hele valgkampen har Jens Munk og Karen Wengel gået deres egne veje, og det har været med til at give Dansk Folkeparti valgresultatet den 21. november. Jens Munk har fået tilbudt to poster, hvis han ønskede at samarbejde med den kommende byrådsgruppe, men det har han takket nej til.

Jeg forstår udmærket Dorthe Ullemoses valg om fordeling af poster, idet manglende samarbejde så heller ikke kan give indflydelse. Derfor opfordrer jeg hermed Jens Munk til at trække sig helt fra politik, for hvem har lysten til at samarbejde med personer, der siger ét og gør noget andet?

Man kan blot se, hvordan det gik ved sidste valg; tre byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti gik i protest og fra partiet grundet samarbejdsvanskeligheder med Jens Munk. Derimod har otte ud af ti kandidater under hele valgkampen bakket op omkring Dorthe Ullemose som spidskandidat - det samme gælder bestyrelsen og de menige medlemmer. Så er det jo en selvfølge, at folk som Jens Munk, der ikke respekterer dette, også får så lidt indflydelse som muligt.

 

Svar fra redaktionen: Modparten fik masser af tilbud om at svare i artiklen den 7. december, men nøglepersonerne i Dansk Folkepartis lokalforening ønskede ikke at kommentere sagen eller valgte ikke at reagere på avisens henvendelser. Den 8. december giver de til gengæld deres side af sagen.

Mvh. Caspar Troest Jørgensen, lokalredaktør

Debat: Man skal behandle andre, som man selv vil behandles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce