Debat: Hvad skal der ske med torvet og hvordan?


Debat: Hvad skal der ske med torvet og hvordan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hanne Ringgaard Møller, byrådsmedlem i Svendborg Kommune, næstformand i beskæftigelse og Integration, menigt medlem af Social- og Sundhedsudval

Katrine Becher Damkjær
Svendborg. 

Læserbrev: Socialdemokraterne i Svendborg foreslår. at torvet skal være rekreativt byrum og at alle borgere i kommunen får tre måneder til at komme med forslag til, hvordan det kan lade sig gøre. Hvad skal der ske på torvet og hvordan? S foreslår også, at der skal nedsættes en slags torvebestyrelse, som kan være med til at føre idéerne ud i livet.

Det kan der komme mange spændende initiativer ud af, men S foreslår også, at det hele skal starte med, at Torvet indvies som bilfrit torv og så kan vi bagefter finde ud af hvad der skal ske. Ud med bilerne og ind med et eller andet.

Forslaget skal behandles i teknik- og erhvervsudvalget på mandag og der er forhåbentlig en politiker eller to, der kan give de fire socialdemokrater i udvalget en hjælpende hånd.

Der skal fem til et flertal og Per Nykjær og René Haahr fra V kan måske blive enige med Palle Fischer fra De Konservative og Jens Munk fra DF om et forslag i tre punkter:

  • Torvet er bilfrit i tre sommermåneder som det hele tiden har været planen og som der er bred enighed om
  • Vi bruger de tre måneder til at beskrive et bilfrit torv året rundt, alle borgere inviteres til at bidrage og det hele munder i et samlet forslag: Hvilke aktiviteter taler vi om, hvem skal stå for dem, hvilke investeringer er nødvendige og hvordan finder vi finansieringen
  • Politikerne tager stilling til det samlede forslag

Så er det op til Jens Laulund Skotte fra Ø og valget er enkelt: Vil jeg tromle sammen med S eller lægge op til et bredt samarbejde.

Debat: Hvad skal der ske med torvet og hvordan?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce