Dansk Slagerparade tager hits med til Svendborg

Bjørn Tidmand er tilbage som en del af holdet på slagerparaden efter 11 år. Pressefoto: CB & Ole B. Booking 

Dansk Slagerparade tager hits med til Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Slagerparade kommer i februar et smut til Svendborg. Og det bliver blandt andre med et comeback til en af dem, som var med til at starte paraden og en tidligere vinder af det danske Melodi Grand Prix på scenen.

Svendborg: "Lille Sommerfugl," "Kloden Drejer," "Bank Tre Gange". For kendere af dansktoppen er det titlerne på nogle af de største hits overhovedet. Og for sydfynske tilhængere af genren bliver der mulighed for at opleve de oprindelige kunstnere spille dem live, når Dansk Slagerparade lægger vejen forbi Svendborg den 9. februar klokken 20. Det er første gang showet kommer til byen så længe manden bag, Stig Ulrichsen, kan huske, og til 2018-udgaven af koncerterne har han fået en gammel kending med igen.

- Bjørn Tidmand har været med til at starte det i 1997 sammen med Tommy Seebach, og så stoppede han i 2007, og nu er han så med igen efter 11 år, og det er vi rigtig glade for, siger han.

Koncerten foregår i Kulturhus Svendborg, og indløser man billet, lover Stig Ulrichsen fuld valuta.

- Man kan opleve et show med de største dansktophits og med de originale kunstnere. Og vi skifter kunstnere hvert år, så man kan kun opleve det her lineup i år. Så det er altså "once in a lifetime", siger han.

Han fortæller også, at man ikke skal være nervøs for, om solisterne spiller det, de er kendt for. Bjørn Tidmand spiller selvfølgelig "Lille Sommerfugl" og "Brænd Mine Breve," og kvinden, som gav Danmark rejehoppet, Gry Meilstrup, skal nok spille "Kloden Drejer," forsikrer han.

På plakaten er blandt andre også navne som Lise Haavik, John "Rocking Ghost" Andersen og Klaus & Servants som band.

Billetter kan købes på danskslagerparade.dk/billetter og koster 269 kroner.

Dansk Slagerparade tager hits med til Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce