Svendborg: Kan du forestille dig et samfund, hvor Lolland er forvandlet til et lukket luksussamfund for rige, privilegerede danskere, og hvor flygtninge er deponeret til en dansk finansieret flygtningelejr i Mozambique?

Sådan et samfund beskriver forfatteren Kaspar Colling Nielsen i sin seneste roman, Det europæiske forår, og tirsdag den 13. marts fortæller han om romanen og sit forfatterskab på biblioteket i Svendborg.

Forfatteren står også bag romanerne Den Danske Borgerkrig 2018-24 og Mount København, og han har gjort det til sit speciale at skrive om velkendte steder og mennesker i nære og et ikke særlig rare tragikomiske fremtidsscenarier.

Det koster 50 kroner at komme ind og høre Kaspar Colling Nielsen fortælle om en fremtid, der på en gang er skræmmende og snublende nær. Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside. (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.