Dårlig tv-information i SAB


Dårlig tv-information i SAB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserdebat

Af Finn Rasmussen, St. Byhavevej 50, Svendborg

n Det handler om tv-signaler, bredbånd og telefoni i Svendborg Andels-Boligforening: TDC eller SEF.

På det møde jeg var til, var et af mine spørgsmål: "Hvad er prisforskellen på tv-signalet mellem TDC og SEF, hvis man skulle have de kanaler man har i dag hos TDC?"

Repræsentanten fra boligforeningen kom hurtigt frem til samme beløb, som jeg ville have bekræftet, ca. 130 kr. mere om måneden. Det havde klædt boligforeningen hvis denne prisforskel var fremgået af det udsendte materiale

Næste spørgsmål var om telefoni, og her var det specielt nødkaldstelefon som klienter i hjemmeplejen er visiteret til at have, der interesserede mig

Dette spørgsmål kunne jeg ikke få svar på. Jeg mente, det var et relevant spørgsmål, når man skal tage stilling til en leverandør, og hvad det koster ved en anden leverandør.

El-direktøren udtaler i FAA tirsdag den 2. oktober, at "det handler ikke kun om tv-signaler", og det er jo fuldstændigt rigtigt, men havde det så ikke været på sin plads at informere ordentligt om, hvad prisen havde været, hvis man tager hele pakken, for så kunne man sammenligne på det hele, både mobil-telefoni, fastnet-telefoni, internet og tv.

Hvorfor denne lukkethed og alt for dårlig information fra en bestyrelse som skulle være det modsatte, nemlig informativ og åben over for de beboere, de repræsenterer? Hvorfor ikke bare indkalde til de møder, der skal til, så de afdelinger, som mener de er blevet misinformeret, kan få nye afstemninger? Det ville klæde SAB, BL og kommunen som tilsynsførende.

Til demokratiske afgørelser kan man forlange, at oplysningerne, som man skal træffe afgørelser om, er korrekte, især når hovedbestyrelsen i en boligforening anbefaler det. Jeg synes også, at man kan forlange, at dem, som anbefaler en anden leverandør, lægger alt om prissammenligninger frem, for jeg kan forstå, at pris har været et hovedtema for boligforeningen, og det er det selvfølgelig også for beboerne.

Dårlig tv-information i SAB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce