DSB udskifter cykelparkeringen på Svendborg Station

Aske Wieth-Knudsen opfordrer de rejsende til selv at finde alternativer til den aflåste cykelparkering på Svendborg station. PR-foto: Klaus Holsting

DSB udskifter cykelparkeringen på Svendborg Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I slutningen af i år og i starten af næste år vil DSB begynde at udskifte de nuværende systemer til den aflåste cykelparkering, der er flere steder i Danmark. Det gælder også Svendborg, og indtil den nye løsning er klar, opfordrer DSB de rejsende til at finde alternativer.

Svendborg: Det er ikke længere muligt at købe adgangskort til DSB's aflåste cykelparkering rundt om i landet. Det gælder også for de, der rejser fra stationen i Svendborg.

Det sker, fordi DSB lige nu arbejder på en ny løsning, fortæller underdirektør i DSB Produkt, Aske Wieth-Knudsen.

- Vores nuværende aflåste cykelparkering er baseret på et hulkort-system, som er gammelt, og det er en udfordring at skaffe reservedele til det. Derfor skifter vi til noget mere tidssvarende, siger han.

Det får dog ikke konsekvenser for de, der allerede har et nøglekort til parkeringsskurene. Altså lige med mindre, at man mister sit kort.

- Vi vil selvfølgelig hjælpe kunden i det omfang, vi kan, men jeg kan ikke gå ud og garantere, at man får et nyt kort. Men hvis ens cykel er låst inde, og man har mistet sit kort, så vil vi selvfølgelig hjælpe med at få cyklen ud, siger Aske Wieth-Knudsen.

Lige nu er der gang i en udbudsproces, og underdirektøren forventer, at de kan påbegynde udskiftningen i slutningen af året eller i starten af næste år, dog uden at kunne give en konkret dato. Indtil det nye system står klar, opfordrer han folk til at undersøge andre muligheder, hvis den tohjulede skal sikres.

- Jeg beklager naturligvis overfor de kunder, vi ikke kan tilbyde en plads, men i mellemtiden opfordrer vi folk til selv at finde en løsning. Det kunne eksempelvis være en ekstra lås, indtil den nye løsning er klar, siger han.

DSB udskifter cykelparkeringen på Svendborg Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce