DF-exit: Gruppeformand ærgrer sig

Dorthe Ullemose, DF, ærgrer sig over, at Jesper Larsen har forladt partiet. Foto: Katrine Becher Damkjær

DF-exit: Gruppeformand ærgrer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dorthe Ullemose, DF, synes det er trist, at Jesper Larsen har følt sig nødsaget til ligefrem at melde sig ud. - Men vi er begge indstillet på at fortsætte det gode samarbejde i byrådet, siger hun

Svendborg: Gruppeformand i Dansk Folkepartis byrådsgruppe Dorthe Ullemose er ked af, at Jesper Larsen har meldt sig ud af partiet, som han gjorde tirsdag morgen.

Det kommer ikke bag på hende, at han er utilfreds, men hun synes, det er et for stort skridt at tage.

- Jeg ved jo godt, at han har et anstrengt forhold til ledelsen, men ligefrem at melde sig helt ud, det synes jeg er trist, siger hun.

Jeg ved jo godt, at han har et anstrengt forhold til ledelsen, men ligefrem at melde sig helt ud, det synes jeg er trist.
Dorthe Ullemose om Jesper Larsens exit

- Det er jo medlemmerne, der bestemmer, hvem der skal være i ledelsen, og det er ikke noget, nogen af os kan ændre på. Hvad skulle løsningen så være, andet end at forsøge at få det bedste ud af det?

- Det er ikke noget, jeg som gruppeformand kan løse. Det er kun Christiansborg (DF's partisekretariat. red.), der kan tage affære, men nu er der jo faldet ro på.

- Jesper Larsen giver også udtryk for, at han ikke kan rumme det sprogbrug og den interne strid, der ofte hersker i partiet. Hvad mener du om det?

- Jeg synes faktisk, at vi har slået en streg i sandet. Vi er kommet videre, og det er trist, at han ikke kan gøre det samme, siger Dorthe Ullemose, der personligt har det fint med sin nu tidligere partifælle.

- Jeg holder meget af Jesper, og vi er begge indstillet på at fortsætte det gode samarbejde, som vi har i byrådet. Der er dog heller ingen tvivl om, at DF med en mand mindre, er svækket. Det er brandærgerligt.

DF-exit: Gruppeformand ærgrer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce