DF-veteranen Jens Munk tilmeldte sig aldrig internt DF-møde, der derfor endte med at blive aflyst.

Svendborg: Det planlagte forsoningsmøde i Dansk Folkepartis nyvalgte byrådsgruppe blev aldrig til noget.

Gruppeformand Dorthe Ullemose havde op til mødet slået fast i Fyns Amts Avis, at Jens Munk ikke ville få den udvalgspost tilbage, som han mistede få timer før det konstituerende møde, og derfor så Munk ingen grund til at deltage i mødet.

- Dorthe havde jo sagt, at der ikke var noget at rafle om, og derfor var der ikke noget at holde møde om, siger Jens Munk.

Dorthe Ullemose fortæller, at hun aflyste mødet lørdag, da Jens Munk som den eneste ikke havde reageret på en elektronisk tilmelding. Derfor meddelte hun de to byrådskolleger, Morten S. Petersen og Jesper Larsen, samt bestyrelsesmedlemmerne Lars Kalmar Hansen og Erland Nielsen, at mødet ikke blev til noget.

- Jeg havde hørt fra alle, undtaget Jens Munk, og uden ham var der ikke noget at mødes om, siger Dorthe Ullemose.

Hun fratog Jens Munk en af de to udvalgsposter, han var blevet lovet, da han op til det konstituerende møde afviste at støtte, at Ullemose fik en bestyrelsespost i Svendborg Kraftvarmeværk.

- Jens beviste med den handling, at han ikke ønsker at samarbejde med byrådsgruppen, og derfor har han kun fået en post, siger Dorthe Ullemose.

Jens Munk fortæller, at han lørdag formiddag blev kontaktet af Dansk Folkepartis partisekretær Poul Lindholm Nielsen, der bad ham om at blive i partiet. Det har han indvilget i.

- Jeg har sagt til ham, at jeg ikke trækker mig, men at jeg også har brug for en lang tænkepause. Det her kan ende med at blive for sjovt, siger Jens Munk med adresse til samarbejdet med Dorthe Ullemose.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.

Mere om emnet

Se alle
4
Ny ballade: To DF-politikere i giftig ordkrig på Facebook

Ny ballade: To DF-politikere i giftig ordkrig på Facebook

Ballade i DF-gruppen: Ullemose får tæsk af DF-toppen

Ballade i DF-gruppen: Ullemose får tæsk af DF-toppen

3
DF-ballade: Gruppeformand Ullemose tilbød DF-veteran til Venstre

DF-ballade: Gruppeformand Ullemose tilbød DF-veteran til Venstre