Computerspil rykker ind: E-sportlejr i Ollerup

Gamerne rykker i påsken ind på den gamle gymnastikhøjskole i Ollerup. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh

Computerspil rykker ind: E-sportlejr i Ollerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup åbner i påsken dørene for en lejr for computerspil.

Ollerup: Ollerup er kendt som en højborg for den klassiske gymnastik, men det betyder ikke, at man har lukket øjnene for nye strømninger.

Ollerup Gymnastikforening har netop sat e-sport på programmet, og konkurrencer i computerspil betragtes nu på lige fod med foreningens tilbud som gymnastik, fitness og parkour.

Samtidig står foreningen i påsken bag en e-sportlejr med spil, konkurrencer, aktiviteter og god mad. Det sker i samarbejde med Gymnastikhøjskolen i Ollerup, der også åbner resten af skolen for deltagerne i de fire dage fra den 28. til den 31. marts.

- Vi ønsker også at give et lille indblik i, hvad det vil sige at være højskoleelev. Derfor kan man også prøve faciliteterne, som for eksempel parkour, springcentret eller vores svømmebassin. Det handler om at være en del af et fællesskab, siger Jens Ole Hedelund, der er tovholder på OD-Lan.

Lejren er for alle fra 12 år og op, og der vil blive arrangeret forskellige turneringer og workshops samt være e-sport-instruktører, hvor deltagerne kan søge råd og vejledning. Samtidig lægges der op til, at deltagerne skal indgå aktivt i et fællesskab, sparre med hinanden og sammenligne strategier og taktik.

Det koster 495 kroner at deltage i de første tre dage af lejren, og yderligere 195 kroner, hvis man vil have den sidste dag med.

Computerspil rykker ind: E-sportlejr i Ollerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce