Computerdyst for "legebørn"


Computerdyst for "legebørn"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Bowl Inn i Svendborg danner senere på måeneden rammen om tre dages coumputerdyst - Danmarks største Counter Strike turnering.

Bowl Inn bliver et af de tre steder i landet, hvor den store turnering i verdens mest populære online-spil skal afvikles.

- Spillet er især populært for folk over 25 år, der - udover seriøsiteten i spillet - nok ser sig selv som nogle forvoksede legebørn, siger den ansvarlige for arrangementet, Zahid Sui Butt i en pressemeddelelse.

Zahid Sui Butt repræsentarer arrangøren, som kalder sig SLKS - hvilket betyder Slap Liga Kom Sammen.

Den repræsenterer cirka 250 spillere i hele landet. Første del af turneringen bliver de tre spilledage fra 28. til 30. januar i Svendborg. I påsken holdes turneringen i Jylland og til efteråret i København.

Centerleder Lene Høj, Bowl Inn, siger at hun er glad for sådan en ny event.

- Jeg ser ingen begrænsninger i, hvad forlystelsescentre kan bruges til, siger Lene Høj, der selv har to børn, som også har opdaget trenden i computerspillene.

Normalt er computerspil en individuel leg, men denne turnering lægger også op til samvær og hygge blandt de deltagende.

Kort fortalt handler turneringen om, at to hold kæmper mod hinanden (Counter imod Terrorister).

Opgaven for terroristerne er at få plantet en bombe et sted og få den sprængt. Counterne derimod skal sørge for, at bomben ikke anbringes og sprænges.

- Der spilles 12 runder pr. bane, og derefter skifter man hold - lidt ligesom man skifter banehalvdel i fodbold. Derefter spilles der igen 12 runder, og det hold, der har vundet flest runder, løber af med sejren, forklarer Sahid Sui Butt.

Computerdyst for "legebørn"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce