Gågadebutikker, der oplever problemer med betonfliser, skal henvende sig til kommunen, der er åbne for at finde en løsning

Betonfliserne på Torvet og Møllergade i Svendborg har både været udskældte og årsag til fald. Fliserne er for glatte, lyder kritikken.

Der er dog umiddelbart ikke lagt op til, at fliserne skal udskiftes eller bliver sandblæst, men nu åbnes der da for, at gågadebutikker, som har de glatte fliser liggende lige uden for deres butik, kan få skiftet dem.

Chef i Center for Ejendomme og Teknisk Service Kjeld Bussborg Johansen forklarer.

- Hvis de har problemer med en betonflise, der generer kunderne, kan de henvende sig til os, og så kommer vi ud og kigger på det. Og så kan det være, at vi skifter den ud, som vi gjorde det ved Neye-butikken, siger han.

- Det er jo kun meget få fliser, det handler om, så det vil jeg ikke afvise, at vi kan skifte ud. Det ødelægger jo ikke helhedsindtrykket på Torvet, som vi går efter, tilføjer centerchefen.

I Fyns Amts Avis fredag kan du læse, hvad centerchefen siger til den vedvarende kritik af fliserne på Torvet.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.