Ejer af Petersen & Sørensen Motorværksted, Cai Larsen, vinder Svendborg Prisen 2016. De 100.000 kroner gav han til motorcykel clubben Svendborg.

Onsdag aften var der generalforsamling i Fynske Bank. Vanen tro betød det, at Svendborg Prisen, der blev indstiftet i 1977 i forbindelse med fejringen af Svendborg Sparekasses 125 års jubilæum, skulle uddeles.

I år blev vinderen direktør Cai Larsen, der ejer og driver Petersen & Sørensen Motorværksted A/S.

- Cai Larsen opfylder efter vores opfattelse til fulde Svendborg Prisens formålsbestemmelse, som en person der har været særdeles initiativrig inden for skibsbranchen, til gavn for vores Sydfynske område, sagde advokat Arne Knudsen, bestyrelsesmedlem i Fonden for Fynske Bank, da han overrakte prisen.

Fonden for Fynske Bank uddeler Svendborg Prisen til en virksomhed, en forening, en gruppe personer eller en enkelt person, som har udvist særlige initiativer i relation til erhverv, herunder turisme, kultur eller anden der har gjort en indsats i det Sydfynske område.

I forbindelse med uddelingen af prisen giver Fonden for Fynske Bank 100.000 kroner. Penge som vinderen forventes at give videre.

De 100.000 kroner faldt derfor lige ned i lommen på Motorcykel Clubben Svendborg.

Ifølge klubbens formand Anders Johansen betyder 100.000 kroner betyder for den lille lokale klub.
De skal blandt andet bruges på et nyt sprinkleranlæg til støvbekæmpelse og fejringen af klubbens 90 års fødselsdag i år.

  • Kirstine Dalgaard Nielsen

    Af:

    Journalist på Fyens.dk. Har tidligere været journalist på Ærø og i Svendborg.