Steven Legêne (EL) må trække sig fra byrådet en periode på grund af rygproblemer

Når byrådet i Svendborg den kommende tirsdag mødes, bliver det uden Enhedslistens Steven Legêne, der netop har sygemeldt sig.

- Så er jeg officielt sygemeldt for en periode. Jeg bliver nødt til at se om jeg kan restituere og få ro i min ryg. Så alle politiske byrådsaktiviteter er midlertidigt aflyst indtil der kommer styr på kadaveret, skriver byrådsmedlemmet på sin facebookprofil.

Haft problemet i syv år

Det er ryggen, den er gal med, forklarer Steven Legêne til fyens.dk.

- Jeg har det, der hedder en spinalstenose og en diskusprolaps, som jeg fik konstateret for syv år siden. Det betyder, at jeg må afpasse mine hverdage og tage tingene i små potioner, fortæller han.

Politikerne forklarer, at det er hans nærmeste, som har overbevist ham om at tage en pause, så han kan komme ordentligt ovenpå igen.

I første omgang forventer Steven Legêne at være sygemeldt i hele april.

Det er endnu ikke helt fastlagt, hvem der afløser Steven Legêne i byrådet. Jesper Kiel forklarer dog, at det formentligt bliver partiets andensuppleant Vibeke Syppli Enrum.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.