Byggeri, der skal skaffe plads til Elgiganten og Harald Nyborg i Svendborg, er sat i gang.

Svendborg: Efter et års forberedelse er der nu synlige tegn på Elgiganten og Harald Nyborgs forestående indtog i Svendborg.

De to giganter har kørt entreprenørmaskinerne i stilling i området ved Svendborg Storcenter, og det er planen, at de to butikker åbner dørene for de første kunder i slutningen af første kvartal 2016 - altså om et år.

Elgigantens administrerende direktør, Peder Stedal, glæder sig til at åbne i Svendborg. Han fortæller, at kædens butik i Odense har mange kunder fra Sydfyn, og at Elgiganten har arbejdet på at kunne åbne i Svendborg i nogle år.

- Svendborg er en attraktiv handelsby, og når vi åbner, så bliver det i det sidste nye skrud med alt hvad det indebære med spændende indretning og nye måder at vise produkterne frem på, siger han.

Læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis fredag

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.