Svendborg: Hvordan skrider arbejdet med at bære Svendborgs havn ind i fremtiden frem? Er man nysgerrig efter at blive klogere på det, er det med at møde op på Børsen torsdag 19. april klokken 19.

Her holder foreningen By og Land generalforsamling, og efter generalforsamlingen er der foredrag om fremtidens havn.

Anna Als Nielsen, der er udviklingskonsulent i Svendborg Kommune, kommer og fortæller om arkitektkonkurrencen "Blå Kant", hvor to arkitektfirmaer er udvalgt til at komme med deres bud på en ny havnefront i Svendborgs havnepark, boliger, fritlægning af Kobberbækken, havnepromenade og ikke mindst sikringer mod oversvømmelse.

Alle er velkomne til at møde op til både foredrag og generalforsamlingen, hvor formand Rudi Rusfort Kragh vil fortælle om nogle af de sager, foreningen har været involveret i i årets løb. Det gælder blandt andet fredningssagen på Baagøe & Riber-grunden og det bilfrie torv. (jurb)

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.