Fynbus melder om forsinkelser op til 45 minutter, og Svendborg Kommune melder, at alle skoler er åbne her dagen efter sneproblemer

Svendborg/Langeland: Det er en ekstra udfordring at komme i skole torsdag, hvis man bor på Langeland.

På grund af vejret kører der ikke lokal- og skoleruter på Langeland torsdag morgen, oplyser Fynbus på sin hjemmeside.

- Mig bekendt har vi ikke kørt nogen børn i skole på Langeland her til morgen. Vi holder løbende vores hjemmeside opdateret, hvor man kan følge med, og hvis vi får en melding om, at det er til at køre i morgen (fredag, red. tidlig på Langeland, så gør vi det, siger Martin Krogh, kommunikationschef i Fynbus.

Mens der er ingen undskyldning er i Svendborg for at pakke skoletasken. Man er dog lovligt undskyldt, hvis man ikke når første time i tide.

I hvert fald melder Svendborg Kommune, at alle skoler er åbne, mens Fynbus melder, at alle busser kører i kommunen. Dog med forsinkelser på op til 45 minutter.

Fyns Politi melder om en rolig nat på Sydfyn trods varsling om snefygning.

- Vi har ikke haft en eneste melding om nogen trafikale udfordringer, men der er ikke heller ikke så mange, der har været ude at køre. Men situationen kan jo selvfølgelig hurtigt ændre sig, lød det fra vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi torsdag morgen.

Fynsamtsavis.dk følger op

  • Gedde_Gitte_(2015)_035

    Af:

    Allround journalist med særligt fokus på krimi og erhverv

  • Kofoed_Daniel_(2015)_010

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Trods varsling om snefygning: Rolig nat på Sydfyn

Trods varsling om snefygning: Rolig nat på Sydfyn

1
Snekaos fortsætter: Bæltekøretøjer klar til at rykke ud

Snekaos fortsætter: Bæltekøretøjer klar til at rykke ud

4
Snedrama på Sydfyn: Bliv hjemme, siger Fyns Politi

Snedrama på Sydfyn: Bliv hjemme, siger Fyns Politi