Svendborg: Det er populært sagt næppe den hurtigste knallert på indbrudstyvenes havn, der har været på spil i et hus på Ole Rømers Vej i Svendborg.

Ifølge kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg lykkedes ganske vist at nå terrassen, ligesom vedkommende også havde held til at brække et vindue op ved hjælp af en skruetrækker og komme ind i huset.

- Men der er ikke stjålet noget, og det skyldes, at huset er fraflyttet og derfor tomt, siger Steen Foged om udåden, som er begået i tidsrummet fra søndag formiddag til tirsdag formiddag. (finn)

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.