Vester Skerninge: En årvågen forbipasserende slog fredag alarm, fordi vedkommende kunne se røg på en ejendom på Mynderupvej ved Vester Skerninge.

Alarmen indløb klokken 18, og da brandfolkene nåede frem, kunne de konstatere, at ilden i et pillefyr så at sige var løbet baglæns og havde fået fat i de træpiller, der endnu ikke var nået frem til brandkammeret.

Det gav pænt meget røg i fyrrummet, og der var kun en ting at gøre.

- Vi tømte fyret, så der ikke var noget brændbart tilbage, siger indsatsleder Per Aaskov, der ydermere oplyser, at ejendommens beboere ikke var hjemme. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.