Svendborg: En mand måtte mandag aften køres på sygehuset til tjek for røgforgiftning, efter at han ved 18.30-tiden måtte tilkalde hjælp til at få slukket en brand i køkkenet i sin andensalslejlighed på Femte Maj Plads i Svendborg.

Det oplyser indsatsleder Brian Christensen fra beredskabet.

- Umiddelbart ser det ud til, at det er noget, der er glemt på komfuret. Det står i hvert fald stadig tændt deroppe, siger han fra stedet.

Køkkenet er fuldstændig udbrændt, og resten af lejligheden er røg- og sodskadet, oplyser indsatslederen. Men ingen af de andre beboere i opgangen er påvirket af branden og den efterfølgende slukning og behøver derfor ikke forlade deres lejligheder.

- Der lugter måske lidt af røg inde ved naboen, men det er ikke mere, end man kan lufte ud. Og så skal vi bare lige være sikre på, at der ikke er vandskade i lejligheden under, siger Brian Christensen om branden, der hurtigt blev slukket af brandfolkene.

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.

Mere om emnet

Se alle
Brand i Svendborg: 57-årig mand reddet ud af flammerne

Brand i Svendborg: 57-årig mand reddet ud af flammerne

Hårdhændede tyve i genbrugsbutik

Hårdhændede tyve i genbrugsbutik