46-årige mand har været i konflikt med politiet flere gange i ugens løb.

Svendborg: En 46-årig mand fra Svendborg, der er særdeles godt kendt af politiet, har haft en rigtig dårlig uge.

Sidste fredag blev han anholdt, fordi han flere gange optrådte truende foran Frellsens Chokolade i Gerritsgade og Bobs Juicebar på Lundevej, og torsdag eftermiddag var den gal igen.

Han stillede sig klokken 17.15 op for at urinere i springvandet på Gerritsplads, men blev stoppet af en politipatrulje, der bortviste den 46-årige fra gågaden.

25 minutter senere dukkede han imidlertid igen op på Gerritsplads, hvor han begyndte at sparke til forskellige udstillingsvarer, og så slap politiets tålmodighed op. Han blev anholdt, og det passede den 46-årige så dårligt, at han råbte "fucking panser" efter betjentene.

Han blev kørt til afrusning i detentionen på politigården i Odense og først løsladt kort før midnat.

- Vi vurderer nu, om vi skal sigte ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen eller for fornærmende tiltale efter straffeloven, siger kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi i Svendborg. (olgr)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.