Borgerne glemt i vindmølle-farce


Borgerne glemt i vindmølle-farce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserdebat

Af Allan Lohmann, Vårøvej 36, Tåsinge

n Igen, tænker jeg, er det Holland og Sverige der er foran, når der tænkes på befolkningens sundhed og ve og vel. Vindmøller skal ikke være tæt på befolkede områder med alle de ulemper, der følger med. Så de placerer dem henholdsvis ca. syv km og 22 km ude på havet!

Hvornår lærer vi noget af de mennesker, kommunikerer vi ikke landene imellem? Gang på gang er vi kommet til de samme konklusioner, bare fem-ti år senere.Og så er det jo ligesom lidt for sent i nogle sammenhænge.

Træk nu lige lidt i håndbremsen, og snak med dem der åbenbart har fundet ud af noget, eller måske har ladet tvivlen komme deres befolkning til gode.

Raske og glade borgere må da være politikernes foretrukne livret.

Det er muligt, at vindmøllefabrikanterne tjener pengene hurtigere hjem på land, men hvis de gerne vil have positive tilkendegivelser fra borgerne, må de også i højere grad tage dem i betragtning, som tænkende individer, der også har ret til et godt liv, penge eller ej.

Politikere i Svendborg, tænk lidt længere frem end jeres egen næsetip, hvis vi som vælgere skal tænke på jer, så drop alle de hurtige hovsaløsninger, som måske bunder i tid og penge, og så tænk på livskvalitet for jeres borgere, også alle dem i de små landsbysamfund, som I så gerne vil udvikle her i kommunen. Ryk jeres skriveborde lidt tættere sammen så I kan se hvad hinanden laver.

Jeg rykkede til Sydtåsinge for tre år siden, da der jo er en fantastisk natur og mange små virksomheder og kreative mennesker. Og motorvejen vil jo om kort tid gøre det attraktivt at bo herovre eller i Svendborg. Men når man så pludselig oplever en kommune, der dårlig ved hvad de laver (vindmøller) eller har overskud eller lyst til at svare på henvendelser, misinformationer, så er det jeg tænker: Er der slet ikke nogen politikere på rådhuset, der har gennemskuet den efterhånden farceagtige behandling af vindmølleprojektet ved Vårø, Søby, Hellev, Bjerreby m.fl, og vil stille sig op og sige stop? Der kan ikke blive mange stemmer fra Sydtåsinge næste gang, hvis farcen fortsætter. Og måske skulle der rulle et par hoveder, inden I fortsætter sagen og tager beslutninger på fejlagtige oplysninger og grundlag.

Jeg tror ikke der er nogen, der får en medalje af Connie Hedegård, og selv hun er jo ved at komme i tvivl om landbaserede møller. Så igen tjek lige med hollænderne eller svenskerne, om hvorfor de pludselig skal have alle møllerne langt væk fra mennesker. Tak!

Og så behøves man måske ikke at møde op i Bjerreby Forsamlingshus

tirsdag d. 23 oktober, kl. 19, og give sin mening til kende overfor politikerne, der kommer vel mange som gerne vil snakke med deres vælgere og høre deres mening om vindmøllerne.

Borgerne glemt i vindmølle-farce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce