Borgere i brugsen bakker op om skolen i Gudbjerg


Borgere i brugsen bakker op om skolen i Gudbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Amts Avis slog et smut forbi brugsen i Gudbjerg for at stikke en føler ud. Og selvom ingen af dem, avisen talte med, bor i Gudbjerg, var meldingen den samme fra alle: Bevar skolen i Gudbjerg.

Gudbjerg: Bevar skolen i Gudbjerg.

Det var meldingen fra kunderne, som Fyns Amts Avis talte med, da vi slog et smut forbi brugsen i Gudbjerg for at høre, hvad borgerne i området synes om den verserende skoledebat, hvor skolen i Gudbjerg risikerer at blive lukket.

1

Melanie Wesner

Melanie Wesner Foto: Andreas Wraae Nielsen

Jeg har allerede skrevet under på at bevare alle tre afdelinger af Stokkebækskolen. Min holdning er, at når vi har kæmpet for at bevare købmanden i Gudme for at undgå landsbydøden, så skal vi også kæmpe for at bevare skolen i Gudbjerg for at undgå, at Gudbjerg bare dør hen. For hvis skolen lukker, så kan det næste meget vel blive, at børnehaven også må lukke, og så er der ingen, der vil flytte til Gudbjerg længere, og så ender det bare som en død by. Derfor synes jeg, at alle tre skoler skal bevares.

2

Mariann Palsgaard

Mariann palsgaard Foto: Andreas Wraae Nielsen

Jeg er tidligere børnehaveleder i Hesselager, så jeg går selvfølgelig ind for, at der er både skoler og daginstitutioner ude i de små landsbyer. Jeg synes, det er vigtigt, at begge dele er i de små landsbyer, for ellers vil folk ikke bo der. Jeg synes i øvrigt heller ikke, at de små skoler er så ringe endda. Min mand og jeg har seks voksne piger sammen, og de har da klaret sig rigtig godt med det udgangspunkt, de har fået fra den lille, trygge skole, de har gået på i vores lille lokalsamfund. Den ene er da blevet læge. Jo, jeg synes, vi skal bevare alle tre skoler i vores område.

3

Helle Petersen

Helle Petersen Foto: Andreas Wraae Nielsen

Jeg er jo fra Langå, men jeg følger meget med i debatten, og jeg synes bestemt, at alle tre skoler skal bevares. Jeg er pensioneret lærer, og jeg ved, at små skoler er det bedste for læringsmiljøet. Når det er småt, er det også trygt, og det er vigtigt, for at børnene kan lære. Jeg har lige skrevet under inde i brugsen på at bevare alle tre afdelinger af Stokkebækskolen, for det giver mulighed for et bedre undervisningsmiljø. Men det koster, og det skal politikerne prioritere, selvom de i forvejen prioriterer børneområdet fortvivlende lavt.

Borgere i brugsen bakker op om skolen i Gudbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce