Bolledagen lagt i graven - kommunalvalgets store taber vil i Folketinget

Jesper Christensen, Familielisten, havde ikke noget godt kommunalvalg, men han har ikke mistet modet. Nu vil han i Folketinget. Foto: Katrine Becher Damkjær

Bolledagen lagt i graven - kommunalvalgets store taber vil i Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Christensen har ikke mistet modet, efter at han med 47 stemmer blev 2017-kommunalvalgets store taber. Nu har han stiftet et nyt parti, og målet er en plads i Folketinget. Bolledagen er dog ikke længere blandt hans mærkesager.

Gudme: Bolledagens tid er forbi, og det er ikke utænkeligt, at han en dag inviterer en hest ind i sin lejlighed i Gudme.

Det er meldingerne fra Familielistens stifter, 43-årige Jesper Christensen, der med 47 stemmer ikke var i nærheden af komme ind i Svendborgs byråd ved kommunalvalget i 2017, men nu har sat sig et nyt mål.

- Jeg vil i Folketinget, og derfor har jeg stiftet et nyt parti, fortæller Jesper Christensen, der har forsøgt at få Valgnævnets velsignelse til at stille op under navnet Familielisten.

Det var imidlertid allerede snuppet, og da han også fik nej til navnet Familie- og Velfærdspartiet, fordi der i forvejen findes et Velfærdspartiet, besluttede han sig for navnet Familiesocialistisk Parti.

- Om jeg er socialistisk? Tja. Jeg er i hvert fald ikke liberal, siger han.

Hvad mærkesager angår, så vil han sætte fokus på fejl i kommunernes familieafdelinger, ikke mindst i sager om tvangsfjernelser, samt tendensen til at fastholde folk på kontanthjælp, selv om de egentlig er bedste tjent med noget andet, oplyser han.

Det svarer til mærkesagerne ved kommunalvalget, men en enkelt har han dog sorteret fra - nemlig den med, at par skal have en dag, hvor de bliver hjemme og forsøger at producere børn.

- Det er ikke noget, Folketinget skal blande sig i, og desuden tog bolledagen for meget fokus fra mine andre mærkesager, siger Jesper Christensen.

Planer om at være konventionel har han dog ikke.

- Jeg kunne jo slå et slag for hestesporten og invitere en hest ind i min lejlighed. Jeg har en utraditionel måde at føre mig frem på, så det kunne jeg godt finde på for lige at slå hovedet på sømmet, siger Jesper Christensen, der under alle omstændigheder har andre store opgaver foran sig.

- Jeg skal i gang med at skaffe 20.109 vælgererklæringer, og så skal jeg ud at søge efter medlemmer og have oprettet en partikasse til penge, jeg kan føre valgkamp for, siger han.

Bolledagen lagt i graven - kommunalvalgets store taber vil i Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce