Aldrig før i de 24 år, "Smag for stil" er kommet til Svendborg, har boligmessen haft så mange besøgende

Svendborg: Lasse Jørgensen, arrangør af boligmessen "Smag for stil" er gevaldigt tilfreds.

Denne weekend satte den omrejsende messes Svendborg-udgave nemlig besøgsrekord.

Omkring 25.000, vurderede han søndag middag, vil have kigget forbi messen i SG-Huset, når den søndag eftermiddag takker af for i år og rejser videre.

Messen har eksisteret i 24 år, og årsagen til, at bolig, mad og design bliver ved med at være så stort et tilløbsstykke, er, at folk går op i deres hjem.

- Deres hjem er deres borg. Og de vil gerne vise den frem. Og vi er blevet mere intellektuelle og bevidste om, hvad der er godt design og håndværk. Så vi skal ned og se, om den håndværker, vi har i kikkerten til at lave noget på vores hus, nu også er den rigtige til det. Og så får de en oplevelse ud af det, siger han.

En af dem, der havde valgt at tilbringe et par af søndagens timer på messen, er 74-årige Annie Bech fra Svendborg.

- Jeg er her for at se, om jeg kan få nogle nye idéer. Hvis man ikke kommer ud og kigger, bliver man låst fast i det, man har. Det er det, der gør, at vi går ud og bruger flere penge. Det skal jo til for at få gang i det hele, siger hun.

Boligmessen kommer til Odense 28.-30. oktober.

  • Bødiker_Julie_Ruby_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' redaktion i Svendborg og skriver om meget forskelligt, men har brugt særligt mange arbejdsdage på at dække sygehusstof, Svendborgbanen og by- og havneudvikling. Mine rødder er jyske, men mit hjerte er tabt til Sydfyn.