Egense: Der bliver vendt op og ned på de almindelige familiemønstre i Egense Forsamlingshus fredag den 2. marts, for her er det ikke mor og far, der står bag komfuret. Forsamlingshuset inviterer alle børn ind i husets køkken, hvor de sammen med Michael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn og Anne Hjortenberg fra Byens Gårdbutik skal lave en tre-retters menu, som mor og far senere på dagen kan komme forbi og smage.

Projekt Børnerestaurant er en del af forsamlingshusets såkaldte fri leg-aktivitetsdage, som starter torsdag den 1. marts med en debataften om ombygningen af huset til "Fremtidens forsamlingshus". Lørdag den 3. marts er der loppeboder og cafe i huset mellem klokken 10 og 15, og mellem klokken 11 og 13 giver folk fra Tankefuld Rideklub en træktur. (gru)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers redaktion i Svendborg, hvor jeg jagter alle former for nyheder. Jeg skriver både til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Er bosat i Svendborg med min familie og uddannet på Danmark Journalisthøjskole i 1994.