På Sydfyn var onsdagens kraftige blæsevejr skyld i et enkelt væltet træ og en meddelelse fra Fyns Politi om at vindfølsomme køretøjer frarådes færdsel på Svendborgsundbroen og Langelandsbroen. Men ellers forløb aftenen uden dramatik.

Fyns Politi frarådede onsdag eftermiddag vindfølsomme køretøjer at køre på Svendborgsundbroen og Langelandsbroen. Men ellers skabte onsdagens kraftige blæsevejr ikke den store dramatik på Sydfyn.

- Der er roligt. Det eneste, der sker, er, at du ringer, siger Lars Jeppesen, indsatsleder ved Beredskab Fyn i Svendborg.

Han opdagede ved 16-tiden et væltet træ i den vestlige del af Svendborg. Træet var væltet ind over en cykelsti, men Lars Jeppesen fjernede det selv.

Derudover har der været en anden melding om et væltet træ på Porthusvej en halv time tidligere. Men da Lars Jeppesen nåede frem, var træet væk.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
Rammer i aften: Vindstød af stormstyrke kan lukke Svendborgsundbroen

Rammer i aften: Vindstød af stormstyrke kan lukke Svendborgsundbroen

Blæsten generer broerne: Kørsel med vindfølsomme køretøjer frarådes

Blæsten generer broerne: Kørsel med vindfølsomme køretøjer frarådes