Bestyrelsesformand om aflysning af De 3 Broer: Nødvendigt at trække i håndbremsen nu

De 3 Broers Løb aflyses. Bestyrelsesformand for selskabet bag De 3 Broer, Uffe Jeppesen fortæller, at tidligere har tilmeldingen været stor, men denne gang var der markant færre tilmeldte, så løbet måtte aflyses. Foto: Katrine Becher Damkjær

Bestyrelsesformand om aflysning af De 3 Broer: Nødvendigt at trække i håndbremsen nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De 3 Broers Løb har meddelt på deres hjemmeside, at de aflyser halvmaratonløbet, der ville have fundet sted i 2018. Aflysningen ærgrer bestyrelsesformand Uffe Jeppesen.

- For at bringe så få personer i forlegenhed som muligt aflyser vi løbet, og dem, der har betalt for løbet, får selvfølgelig deres penge tilbage.

Sådan lyder det fra Uffe Jeppesen, der er bestyrelsesformand for selskabet bag halvmaratonløbet De 3 Broer.

Løbet over de tre faste, sydfynske forbindelser havde premiere i sommeren 2016 og kom godt fra land.

Uffe Jeppesen fortæller, at der tidligere er blevet solgt 2000 startnumre inden nytår, og endda helt uden markedsføring.

Men sådan er det ikke gået denne gang, da der kun var omkring 300 tilmeldinger ved nytårstid i 2017.

- Det må siges at være markant færre, samtidig med at vi har fået gode tilbagemeldinger efter dem, der har løbet. Så vi forstår det ikke helt, siger han.

Ukendt faktor

Årsagen til de få antal tilmeldinger er endnu ukendt. Uffe Jeppesen spekulerer over, om det kan være for meget at køre løbet hvert år, men det kan også være andre årsager, mener han.

- Det kan være noget med pris eller noget, vi slet ikke ved. Det kan også være, at der bare er for mange løb, det må vi ind og analysere, siger han.

Økonomisk nedtur

Uffe Jeppesen fortæller, at han og de øvrige folk bag løbet har talt med kommunen, om den ville støtte løbet, og fik tilsagn om 10.000 kroner. Det var imidlertid ikke nok til at redde løbet, og med aflysningen kommer der til at være et økonomisk tab.

- Det kommer til at koste noget, det er klart, men vi klarer det nok, siger han. De blev nødt til at aflyse løbet i god tid, da det er kostbart at gennemføre et løb, forklarer Uffe Jeppesen.

- Vi står her og skal bestille alt tøj og medaljer, og det er for mange hundrede tusinde kroner. Så hvis vi alligevel bliver nødt til at aflyse løbet, har vi problemer med alt det, vi har bestilt, og så har vi bragt mange løbere i forlegenhed. Derfor trækker vi i håndbremsen nu, siger Uffe Jeppesen, der vedgår, at han ikke er glad for beslutningen.

- Jeg er ærgerlig over det, men er taknemlig for de mennesker, der har hjulpet til - alle de frivillige fra SG Atletik Forening og GOG, og vi skylder en tak til sponsorerne, der har hjulpet hvert år.

Folkene bag vil nu finde ud af, om der er mulighed for et andet koncept af løbet i 2019, oplyser Uffe Jeppesen.

Bestyrelsesformand om aflysning af De 3 Broer: Nødvendigt at trække i håndbremsen nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce