Bestyrelsesformand: Projektet blev for ambitiøst

Bestyrelsesformand for Svendborg Erhvervsskole Finn Boye slår fast, at der skal ændres på skolens kurs.

Bestyrelsesformand: Projektet blev for ambitiøst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Svendborg Erhvervsskole Finn Boye slår fast, at tempoet blev højt på skolen, og direktionen formåede ikke at inddrage de ansatte godt nok.

Svendborg Erhvervsskoles bestyrelse skal i gang med at finde en ny direktør efter bestyrelsen og den nu fratrådte direktør Jens Jacobsen tidligere på ugen efter gensidig aftale gik hver til sit.

Bestyrelsesformand Finn Boye understreger, at sagen er centreret om de seneste to års udvikling, skolen har gennemgået, efter der i 2013 blev indført en aftale for ungdomsuddannelserne.

- Vi syntes, at den aftale, den daværende undervisningsminister Christine Antorini (S) fremlagde, var meget spændende, og vi fulgte den meget nøje. Det har dog haft konsekvenser. Ambitionerne har været for høje. Vi må nok bare konstatere, at vi har trykket for hårdt på speederen uden at se på, om skolen som helhed kunne følge med. Det er en stor organisation, og vi skal være sikre på, at ledelsen kan trække alle med, og det har ikke været tilfældet, siger bestyrelsesformanden, der understreger, at det var en fejlvurdering både fra direktionens og bestyrelsens side.

- Vi har en utrolig god skole, og en vigtig del af skolen er sjælen. Vi har måske bare haft for travlt til at få sjælen med. Det er vi nødt til at erkende. Derfor skal vi sætte farten ned nu og sikre, at alle er med, og ikke mindst skal vi sikre, at dialogen på Svendborg Erhvervsskole forbedres markant. Alle led skal være med, hvis vi skal forbedre trivslen og elevernes opfattelse af skolen, siger bestyrelsesformanden.

læs mere på mitfyn.dk og i Fyns Amts Avis torsdag

Bestyrelsesformand: Projektet blev for ambitiøst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce