B&U-direktør til en million kroner


B&U-direktør til en million kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsulentfirma skal have 100.000 kroner for at finde de rigtige kandidater til jobbet

SVENDBORG: En afløser for den fyrede børn- og ungedirektør Michael Vinther vil være klar i slutningen af næste måned - cirka fem måneder efter Michael Vinther i starten af februar med dags varsel forlod rådhuset.

Årsløn til den kommende børn- og ungedirektør: Cirka en million kroner. Eller lidt mere end den løn Michael Vinther fik.

Årslønnen for børn- og ungedirektøren er i stillingsopslaget oplyst som 743.000 kroner - hvortil kommer pension og åremålstillæg.

Børn- og ungedirektøren skal nemlig åresmålsansættes - typisk for fem år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Og en sådan ansættelse udløser et tillæg til lønnen på 25 procent - hvilket bringer den ny børn- og ungedirektørs årsløn op på 928.750 kroner.

Månedsløn: 77.000 kr.

Det er en månedsløn på godt og vel 77.000 kroner - lidt mere end de cirka 71.000 kroner som Michael Vinther fik i månedsløn.

Efter fem års ansættelse har direktøren desuden ret til en fratrædelsesgodtgørelse - svarende til otte måneders løn. Vedkommende skal altså have 619.160 kroner udbetalt, hvis ansættelsen ophører efter fem år.

Hvis en ny børn- og ungedirektør forlænges med de maksimalt tilladte tre år, så hedder fratrædelsesgodtgørelsen et års løn - altså 928.750 kroner.

Ansøgningsfristen til børn- og ungedirektør-stillingen er 6. juni. Og de sidste samtaler med egnede kandidater skal finde sted i slutningen af samme måned.

100.000 til konsulent

Svendborg Kommune har som sædvanlig sat et konsulentfirma til at stå for arbejdet med at vurdere ansøgerne. Det er denne gang firmaet Lundgaard Konsulenterne.

Konsulentfirmaet skal ifølge kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf have cirka 100.000 kroner for arbejdet.

Ved de seneste ansættelsesrunder på direktør-niveau har kommunen brugt andre konsulentfirmaer. Men det er ifølge Erik Meldgård Bendorf ikke på grund af utilfredshed med deres arbejde, at kommunen denne gang har hyret Lundgaard Konsulenterne.

- Vi har indhentet tilbud. Og derefter faldt valget på Lundgaard, siger Erik Meldgård Bendorf.

Det var også Lundgaard Konsulenterne, der blev brugt, da Erik Meldgård Bendorf i sin tid blev ansat som kommunaldirektør i den gamle Svendborg Kommune.

Ved dannelsen af den nye, store Svendborg Kommune var det derfor ikke muligt at bruge Lundgaard, da en kommunaldirektør skulle ansættes. En af kandidaterne var nemlig Erik Meldgård Bendorf. Den anden var Egebjerg Kommunes daværende kommunaldirektør Søren Stensbo-Smith. Derfor kunne konsulentfirmaet KLK heller ikke bruges. Det havde nemlig medvirket ved ansættelsen af Stenbo-Smith i Egebjerg. Derfor blev konsulentfirmaet Mussmann brugt.

Ved ansættelsen af fagdirektørerne - bl.a. Michael Vinther - i den ny Svendborg Kommune blev PA Consulting Group brugt.

Michael Vinther nåede at sidde i jobbet i godt et år.

B&U-direktør til en million kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce