Svendborg: En 51-årig mand er en kniv fattigere efter et besøg på værtshuset Restaurant Ørkild, der har adresse i Ørkildsgade i Svendborg. Manden havde ingen tilladelse til kniven og fik den derfor konfiskeret af politiet, som var forbi beværtningen natten mellem onsdag og torsdag.

- Den var ulovlig, så han bliver sigtet for at overtræde knivloven, da han ikke havde en anerkendelsesværdigt formål med kniven. Det plejer samtidigt at udløse et forbud mod at komme på restaurationen, siger politikommissær Anders Lundegaard fra Fyns Politi i Svendborg.

Politiet blevet kaldt til stedet på grund af et slagsmål. Det var dog overstået, da betjentene nåede frem, og manden med kniven var - for så vidt politiet ved - ikke indblandet i slagsmålet. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.