Svendborg: Svendborgs natteliv bidrog pænt til at skabe liv i lokalerne i detentionen i Odense i weekenden.

Ikke bare en, men to unge mænd måtte nemlig finde sig i at tilbringe det sidste af natten til lørdag bag lås og slå.

Den ene, som er 20 år og fra Svendborg, gjorde sig på flere måder uheldigt bemærket i diskoteksgaden Frederiksgade, da en patrulje fra Fyns Politi lagde vejen forbi kort før klokken tre.

- Han optrådte voldeligt og aggressivt, og desuden ville han hverken oplyse navn, fødselsdag eller bopæl, siger kriminalassistent Steen Foged om manden, som derfor er sigtet efter både ordensbekendtgørelsen og politivedtægten.

En halv snes minutter senere, klokken 3.06, var den så gal igen.

Denne gang var det en 20-årig mand fra Faaborg, der optrådte voldeligt, og også han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Og da ingen af de to ungersvende umiddelbart syntes indstillet på at rette ind og opføre sig ordentligt, blev de kørt til detentionen i Odense for så at blive løsladt igen lørdag formiddag, oplyser Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.