Der var noget at komme efter, da politiet aflagde Den Blå Lagune en visit fredag eftermiddag.

Svendborg: En patrulje fra Fyns Politi rundede fredag klokken 16.52 værestedet Den Blå Lagune på havnen i Svendborg, og politifolkene tog ikke tomhændede derfra.

- Uden for bygningen fandt de flere klumper hash, der var smidt på jorden, og vores teori er, at nogle af folkene på stedet har smidt det fra sig i samme øjeblik, som de har set politiet komme, siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved politiet i Svendborg.

De ulovlige klumper blev konfiskeret, og i selve bygningen var der også gevinst.

- Betjentene fandt en taske med 10,36 gram hash og 0,47 gram skunk og spurgte selvfølgelig, hvem der ejede det, siger Steen Foged.

Det var der tilsyneladende ingen, der gjorde, og da der derfor var tale om det, der i politisprog hedder "hittestof", blev også det konfiskeret og vil nu blive destrueret.

Ingen blev sigtet, men det betyder ikke nødvendigvis, at de formastelige kan ånde lettet op.

- Jeg kan sagtens forestille mig, at vi kommer derned igen, siger Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
3
Vild jagt i Svendborgs gader - politiet fangede 16-årig indbrudstyv

Vild jagt i Svendborgs gader - politiet fangede 16-årig indbrudstyv

5
Flere unge ryger hash: Markant flere underretninger siden sommer

Flere unge ryger hash: Markant flere underretninger siden sommer

Stort forældremøde om hash