Asiatisk kunst i Maritimt Center

En vase fra det gamle Kina kan være meget værd. Hvor meget kan man få vurderet hos Bruun Rasmussen Auktioner på søndag, når der holdes vurderingsdag i Svendborg. Modelfoto

Asiatisk kunst i Maritimt Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: På søndag 11. marts kan man få vurderet sine asiatiske antikviteter og kunsthåndværk, skulle man ligge inde med sådanne kuriositeter. Det foregår kl. 11-14, hvor specialister fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner stiller op til vurdering på Maritimt Center på Svendborg Havn.

Her får man chancen for at få stillet din nysgerrighed, og måske er der endda chance for høje hammerslag. Det koster ikke noget at få en vurdering, og den er uforpligtende. Er genstanden for stor at slæbe med, kan man nøjes med et vellignende foto og målene på genstanden. Denne dag er det også muligt at indlevere kunstgenstande til kommende auktioner.

Det kendte auktionshus følger tidens tendenser og ser, hvad der efterspørges på auktionsmarkedet. Lige nu ses flotte hammerslag på asiatisk kunst og kunsthåndværk på grund af den stærke økonomi i Fjernøsten.

- I 2016 gav en kinesisk mingvase fra 1400-tallet tilmed et historisk hammerslag på 12 millioner kroner, oplyser Bruun Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Vi søger derfor kinesisk porcelæn, buddhaer, jadefigurer, billedruller, offerkopper, røgelseskar, buster, møbler, malerier lignende, står der. (gedde)

Asiatisk kunst i Maritimt Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce