Svendborg: En mand, der arbejder i Føtex' slagterafdeling i Svendborg, kom mandag eftermiddag galt af sted, da han fik hånden i klemme i en pakkemaskine til kød. Det oplyser Kenneth Hørdum, der er vagthavende indsatsleder ved beredskabet, som blev kaldt ud til ulykken omkring klokken 15.

- Men da vi kom frem, havde de selv fået ham fri. Vi overdrager ham så til en ambulance, som får tilset den hånd, der sad fastklemt, fortæller indsatslederen, der dog ikke kan vurdere, hvor slemt tilredt manden var.

Føtex i Svendborg kan på nuværende tidspunkt ikke bidrage med yderligere oplysninger i sagen, da man endnu ikke har hørt fra den ansatte. Det forklarer varehuschef Kenneth Gade, der dog siger, at manden var ved godt mod, da ambulancen tog ham med. (heng)

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.