Anholdt med strømpistol: Svinede politiet til

En mand skulle igennem flere anholdelser, før han kunne sove sit temperament ud i en celle hos politiet. Arkivfoto: Michael Bager

Anholdt med strømpistol: Svinede politiet til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 32-årig årig mand fra Svendborg nåede igennem seks lovovertrædelser, fra han første gang blev stoppet af politiet, til han nåede frem til politistationen.

Den første overtrædelse af loven, som en 32-årig mand formåede at blive knaldet for tirsdag eftermiddag, var at køre spirituspåvirket.

Klokken 17.35 overfalder en bilist en patruljevogn i Svendborg. Fyns Politi stopper manden på Centrumpladsen ved Rådhuset i Svendborg, hvor det bliver klart at manden er spirituspåvirket og har taget narkotika.

Derfor bliver han anholdt for at køre i påvirket tilstand og taget med for at få taget en blodprøve. Men manden kan ikke styre sit temperament, og efter anholdelsen begynder han at svine politiet til.

- "Lille svans", "klamme svin" og bla bla bla. Den her slags uvederhæftige, underlødige superlativer, siger vagtchef hos Fyns Politi, Lars Fredensborg.

Det er fornærmende tiltalte mod politiet og endnu en overtrædelse til straffebogen.

Spytter på politimand

I forbindelse med anholdelsen bliver manden også kropsvisiteret, og hans bil bliver undersøgt. Her finder politiet en strømpistol, som den 32-årige ikke må være i besiddelse af.

Manden bliver løsladt igen, men når ikke langt før han igen kommer på kant med politibetjentene. Manden opsøger en patruljevogn, der holder i Bagergade i Svendborg, hvor han spytter ind gennem det åbne vindue og rammer en politibetjent.

- Det er paragraf 119, altså vold mod politiet, siger Lars Fredensborg.

Derfor bliver manden anholdt igen, før han til sidst ud på natten endelig kan gå hjem, løsladt, men med en lang række sigtelser.

Manden bliver blandt andet sigtet for at køre i påvirket tilstand, vold mod politimand, flere omgange af fornærmelig tale mod tjenestemand og overtrædelse af våbenloven.

Anholdt med strømpistol: Svinede politiet til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce