Alt klappede - men Storebæltsløb gjorde ondt på De 3 Broer

Katrine Skov, løbskoordinator ved De 3 Broer, glædede sig over et vellykket løb. Men hun havde gerne set flere deltagere. Foto: Katrine Becher Damkjær

Alt klappede - men Storebæltsløb gjorde ondt på De 3 Broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvmaratonløbet De 3 Broer forløb noget nær perfekt, men arrangørerne havde gerne set flere deltagere. Konkurrencen fra Broløbet Storebælt holdt mange væk.

Svendborg: Det var ikke meget, løbskoordinator Katrine Skov kunne finde at sætte en finger på efter den anden udgave af halvmaratonløbet De 3 Broer.

- Det er gået supergodt. Løberne er glade, vejret var skønt, og på et tidspunkt undervejs var jeg nærmest rastløs, fordi der ikke var noget, jeg skulle, lød det fra Katrine Skov efter løbet.

Ved årets løb var der ikke spærret for trafik i samme omfang som ved første udgave, hvilket ikke gav de store problemer.

- Umiddelbart har vi fået mange positive tilkendegivelser, men der er nok nogle småting, der skal justeres. Og det ser vi på, når vi skal evaluere med de forskellige instanser, sagde løbskoordinatoren.

Der måtte godt have været flere

En anelse malurt var der dog i bægeret.

I alt havde omkring 1900 valgt at tage turen ad den pittoreske, sydfynske rute, og det er ikke prangende, erkender Katrine Skov.

- Vi kunne godt have tænkt os nogle flere, og vi havde tilladelse til 4000, siger hun og oplyser, at arrangørerne inden løbet tog kontakt til en del af dem, der løb med sidste år, men ikke havde tilmeldt sig i år.

- Rigtig mange af dem fortalte, at de havde valgt os fra, fordi de ville løbe Broløbet Storebælt om 14 dage. Den konkurrence havde vi ikke sidste år, fordi der kun er Storebæltsløb hvert tredje år, siger Katrine Skov, der godt ved, at transportminister Ole Birk Olesen (LA) har meldt ud, at det skal være helt slut med motionsløb på motorvejsbroer.

- Men det kan jo være, det bliver tilladt igen under en ny minister. Og under alle omstændigheder vil vi nu se på, om vi skal gøre noget mere ved markedsføringen, siger Katrine Skov.

Alt klappede - men Storebæltsløb gjorde ondt på De 3 Broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce