Halvmaratonløbet De 3 Broer forløb noget nær perfekt, men arrangørerne havde gerne set flere deltagere. Konkurrencen fra Broløbet Storebælt holdt mange væk.

Svendborg: Det var ikke meget, løbskoordinator Katrine Skov kunne finde at sætte en finger på efter den anden udgave af halvmaratonløbet De 3 Broer.

- Det er gået supergodt. Løberne er glade, vejret var skønt, og på et tidspunkt undervejs var jeg nærmest rastløs, fordi der ikke var noget, jeg skulle, lød det fra Katrine Skov efter løbet.

Ved årets løb var der ikke spærret for trafik i samme omfang som ved første udgave, hvilket ikke gav de store problemer.

- Umiddelbart har vi fået mange positive tilkendegivelser, men der er nok nogle småting, der skal justeres. Og det ser vi på, når vi skal evaluere med de forskellige instanser, sagde løbskoordinatoren.

Der måtte godt have været flere

En anelse malurt var der dog i bægeret.

I alt havde omkring 1900 valgt at tage turen ad den pittoreske, sydfynske rute, og det er ikke prangende, erkender Katrine Skov.

- Vi kunne godt have tænkt os nogle flere, og vi havde tilladelse til 4000, siger hun og oplyser, at arrangørerne inden løbet tog kontakt til en del af dem, der løb med sidste år, men ikke havde tilmeldt sig i år.

- Rigtig mange af dem fortalte, at de havde valgt os fra, fordi de ville løbe Broløbet Storebælt om 14 dage. Den konkurrence havde vi ikke sidste år, fordi der kun er Storebæltsløb hvert tredje år, siger Katrine Skov, der godt ved, at transportminister Ole Birk Olesen (LA) har meldt ud, at det skal være helt slut med motionsløb på motorvejsbroer.

- Men det kan jo være, det bliver tilladt igen under en ny minister. Og under alle omstændigheder vil vi nu se på, om vi skal gøre noget mere ved markedsføringen, siger Katrine Skov.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
4
Manglende opbakning: Motionsløbet De Tre Broer er aflyst

Manglende opbakning: Motionsløbet De Tre Broer er aflyst

Startnumre til salg: Direktør håber på rekordstort felt til De 3 Broer

Startnumre til salg: Direktør håber på rekordstort felt til De 3 Broer

Stor billedserie: Øjeblikke fra De 3 Broer halvmaraton

Stor billedserie: Øjeblikke fra De 3 Broer halvmaraton