Allan fra Svendborg fundet død i garage i Malta

Allan Hartmann-Jensen har været savnet siden den 5. juni og er nu fundet død i en garage på Malta. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Allan fra Svendborg fundet død i garage i Malta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

53-årig mand, der er fundet død i Malta, var fra Svendborg, hvor han var kendt i dykkermiljøet og også har drevet diskotek og tømrerfirma.

Svendborg: Den danske mand, som er blevet fundet død i en garage i Malta, er identisk med den 53-årige Allan Hartmann-Jensen fra Svendborg.

Allan Hartmann-Jensen har været meldt savnet siden den 5. juni og været efterlyst af politiet siden den 17. juni. Nu bekræfter det maltetiske politi overfor Ekstra Bladet, at han er fundet død.

- Han er desværre fundet død i en garage i St. Paul's Bay, siger politikonstabel Gordon Attard til avisen og tilføjer, at en obduktion skal kaste mere lys over Allan Hartmann-Jensens død.

Politiet vil overfor Ekstra Bladet ikke fortælle, om man vurderer, at der kan have fundet en forbrydelse sted.

Forlod Danmark for syv år siden

Allan Hartmann-Jensen har tidligere drevet et tømrerfirma i Skårup, og han har også kortvarigt været ejer af diskoteket The Angel i det tidligere Bio's Night Club i Brogade i Svendborg.

Han var også aktiv dykker og kendt i det lokale dykkermiljø. Hans sidste adresse i Svendborg var i Sandalsparen i østre bydel.

Allan Hartmann-Jensen blev i følge politiets oplysninger til Ekstra Bladet sidst set i området ved den populære plads Buggibba Square i St. Paul's Bay på den nordlige del af Malta.

I en mail til Ritzaus Bureau skriver Udenrigsministeriets Borgerservice, at man er bekendt med sagen, og at den efterforskes af maltesisk politi. Da Borgerservice har tavshedspligt i personsager, kan man ikke give flere oplysninger om sagen.

Allan fra Svendborg fundet død i garage i Malta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce